Allergie informatie: Aardappelsalade voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo vastkokende aardappels
- 500 gram prei
- 250 gram rauwe ham
- 4 eetlepels olijfolie (voor salades)
- 1 eetlepel olie
- 1 groentenbouillonblokje
- 8 eetlepels appelazijn
- zout
- peper
- suiker
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Aardappelsalade voor buffet
- Allergieen informatie