Allergie informatie: Appel-dessert voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo appels
- 250 milliliter appelsap
- 50 gram suiker
- 3 zakjes vanillesuiker
- 100 gram beschuit
- 2-3 eetlepels roomboter
- 2 eetlepels + 1 theelepel bruine suiker
- 500 milliliter slagroom
- 1 grote diepvrieszak
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300 - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Appel-dessert voor buffet
- Allergieen informatie