Allergie informatie: Casselerribschotel voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 kilo aardappels
- zout
- peper
- 3 teentjes knoflook
- 500 milliliter slagroom
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
- 260-300 milliliter crème fraiche
- 1,2-1,4 kilo uitgebeende casselerrib (bestellen bij de slager)
- 3-4 eetlepels olie
- 200 gram geraspte kaas
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Casselerribschotel voor buffet
- Allergieen informatie