Allergie informatie: Frambozen- mascarpone triffle voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 35 gram custardpoeder
- 2oo gram suiker
- 250 gram frambozen
- 1 kilo magere kwark
- 500 gram mascarpone
- 2 zakjes vanillesuiker (à 8 gram)
- sap van 1 citroen
- 150 gram lange vingers
- 10 eetlepels amaretto
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Frambozen- mascarpone triffle voor buffet
- Allergieen informatie