Allergie informatie: Gedroogde pruimen in rode wijn met gemberijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram eidooier
- 35 gram heel ei
- 100 gram suiker
- 2 eetlepels gekonfijte gember
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1/2 liter slagroom
- Voor de saus:
- 1/2 liter rode wijn
- 7 deciliter rode port
- 100 gram bruine rietsuiker
- 1/2 vanillestokje
- 1 kruidnagel
- 1/2 kaneelstokje
- mespuntje gemalen kardemom
- 1 sinaasappel
- 750 gram pruneaux zonder pit
- arrowroot
Meer Recepten
- Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Gedroogde pruimen in rode wijn met gemberijs
- Allergieen informatie