Allergie informatie: Gegrilde casselerrib voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo casselerrib (zonder bot)
- 4 uien
- verse of gedroogde majoraan
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepels boter
- 1 blik ananasringen (580 milliliter)
- 10 plakken goudse kaas (250 gram)
- 10 theelepels chilisaus
- aluminiumfolie
- 2 aluminium grillschalen
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Gegrilde casselerrib voor buffet
- Allergieen informatie