Allergie informatie: Goulash met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,8 kilo varkensfilet
- 500 gram champignons
- 200 gram gerookt spek
- 300 gram sjalotjes of kleine uien
- 3-4 eetlepels olie
- zout
- peper
- 3 eetlepels bloem
- 250 milliliter droge witte wijn
- 250 milliliter slagroom
- 2 groentebouillonblokjes
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 100 milliliter crème fraiche
- peterselie en tijm ter garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Goulash met champignons
- Allergieen informatie