Allergie informatie: Groenteomelet met gerookte zalm voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bosje lente-ui
- 1 rode paprika
- 8 eieren
- 8 eetlepels melk
- zout
- peper
- 2 eetlepels boter
- 1 bosje dille
- 3-4 eetlepels vloeibare honing
- 3-4 eetlepels mosterd
- 200 gram gerookte zalm, in plakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Groenteomelet met gerookte zalm voor buffet
- Allergieen informatie