Allergie informatie: Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 stokbroden (à ca 400 gram)
- 100 gram geraspte kaas
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 6 tomaten
- 1 komkommer
- 2 rode uien
- 1 kleine bindsla
- 125 milliliter mayonaise
- 250 milliliter volle yoghurt
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- 250 gram gerookte kalkoenfilet, in dunne plakken
- 6 plakken belegen kaas (ca 200 gram)
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet
- Allergieen informatie