Allergie informatie: Kersen-chocolade-ijs voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pot kersen op siroop zonder pit (350 gram)
- 1 liter vanilleslagroomijs
- pakje slagroom
- vanillesuiker
- 25 gram pure chocolade
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kersen-chocolade-ijs voor buffet
- Allergieen informatie