Allergie informatie: Kersenmuffins voor de brunch
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram boter + wat extra voor invetten
- 220 gram verse roomkaas
- 170 gram fijne kristalsuiker
- 3 grote eieren, losgeklopt
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- 150 gram fijngehakte gekonfijte kersen
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kersenmuffins voor de brunch
- Allergieen informatie