Allergie informatie: Carpaccio traditionele
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram runderstaartstukjes, in zeer dunne plakjes
- 1 bosje rucola
- Parmezaanse kaas, geschaafd
- 3 eetlepels mayonaise
- sap van 1 limoen
- scheutje worcestersaus
- 1 mespuntje tabasco
- scheutje olijfolie
- handvol pijnboompitten
Meer Recepten
- Carpaccio met tomaatjes
Met carpaccio, sla en cherrytomaten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - tobkok - Varkenshaas carpaccio
Met varkenshaas, olie en knoflook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Kalkoen carpaccio
Met kalkoen, cranberrysaus en bosuitjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - harwoon - Carpaccio di pulpo
Met inktvis uit Italie
14 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - hanskroese - Carpaccio met balsamicodressing
Met carpaccio, balsamicodressing en zongedroogde tomaten in olie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - estherdanielle
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Carpaccio traditionele
- Allergieen informatie