Allergie informatie: Casselerrib in bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 1,8 kilo casselerrib (aan stuk)
- 1 laurierblaadje
- 2 kruidnagels
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 500 gram champignons
- 0,5 bosje peterselie
- 2 eetlepels boter
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 450 gram bladerdeeg (10 plakjes)
- een beetje bloem
- 1 ei
- 2-3 eetlepels paneermeel
- 1 fles cumberlandsaus
- 1 onbespoten sinaasappel
- 1 onbespoten citroen
- 3 sjalotjes
- 300 gram cranberrycompote
- 200 milliliter port
- 1 theelepel mosterd
- gemberpoeder
- cayennepeper
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Mueslibolletje met casselerrib en perzik voor de brunch
Met mueslibol, casselerrib en perzik uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk - Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet
Met kalkoenfilet, casselerrib en chilipoeder uit Nederland
1 portie - 1 uur en 15 minuten
Vlees - bettyvandijk - Kerriedriehoekjes
Met bladerdeeg, kerrie en cashewnoot uit Nederland
8 porties - 15 minuten
Hapjes - mira - Casselerrib met zoete aardappels
Met zoete aardappels, uien en casselerrib uit Duitsland
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Casselerrib in bladerdeeg
- Allergieen informatie