Allergie informatie: Kerst-kaasplankje
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram boeren belegen kaas
- 10 gram bleu d'Auverge
- 100 gram roombrie
- 100 gram Bettina blanc
- 40 gram walnoten, gehalveerd en geroosterd
- 2 rode uien gesnipperd
- 75 milliliter balsamicoazijn
- 1 eetlepel suiker
- 25 gram vloeibare honing
- 0,5 eetlepel truffel-paddenstoelen tapenade
- 1 eetlepel truffelolie
Meer Recepten
- Dadelchutney lekker bij kaasplankje
Met dadels, ciderazijn en gember uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Marsepeinbonbons Kerst
Met marsepein, poedersuiker en kleurstof uit Belgie
4 porties - 45 minuten
Kerst - samjuul - Ijstaart
Met slagroom en schuimkransje uit Nederland
8 taarten - 12 uur en 15 minuten
Nagerechten - mira - Fruit en kaasplankje
Met appels, kiwi's, camembert uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Krieltjes-taartje voor de kerst
Met krieltjes, lichtbruine basterdsuiker en bladerdeeg uit Nederland
4 taarten - 25 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kerst-kaasplankje
- Allergieen informatie