Allergie informatie: Kip á lá Bolognese
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram champignons
- 250 gram kerstomaatjes
- 500 gram half om half gehakt
- 1 ei
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 8 kipfilets (á 150 gram)
- 2 eetlepels + een beetje olie
- 400 milliliter basistomatensaus (zie mijn receptenboek)
- 200 milliliter slagroom
- 125 gram mozzarella
- 4-5 steeltjes basilicum
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kip á lá bolognese
- Allergieen informatie