Allergie informatie: Kipcocktail met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 500 milliliter kippenbouillon
- 1 augurk
- 1 theelepel kappertjes
- 1 eetlepel tuinkruiden, bijvoorbeeld bieslook, peterselie, kervel
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels mayonaise
- 50 gram botersla
- 50 gram Hollandse garnalen
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kipcocktail met hollandse garnalen
- Allergieen informatie