Allergie informatie: Konijn met rozijntjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 groot wild konijn
- 2 kleingehakte uien
- 1 theelepel suiker
- 4 kruidnagelen
- stukje pijpkaneel
- 1 theelepel nootmuskaat
- 4 eetlepels citroensap of wijnazijn
- 2 eetlepels rode wijn
- 100 gram gewelde rozijnen
- 3 eetlepels bloem
- 75 gram boter of margarine
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Konijn met rozijntjes
- Allergieen informatie