Allergie informatie: Kreeft Thermidor
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote kreeft (gekookt)
- 50 gram boter
- 1 eetlepel gehakte sjalotten
- 2 theelepels fijngehakte peterselie
- 1-2 theelepels fijngehakte dragon
- 4 eetlepels droge witte wijn
- 3 deciliter béchamelsaus
- 3 eetlepels parmezaanse kaas
- mosterd
- zout
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken - Krab in pittige paprikasaus
Met krab, sherry en paprikasaus uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Bijgerechten - Bourgondia - Udang Karang Boemboe Cabai (pittig gebakken kreeft)
Met kreeft, rawits en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Kreeftcocktail
Met kreeft, citroen en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - harwoon - Rujak Udang Karang (kreeft)
Met kreeft, sjalotten en rode lombok uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kreeft thermidor
- Allergieen informatie