Allergie informatie: Paté pistachenootjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram pistachenootjes
- 700 gram speklappen
- 300 gram (kalfs)lever
- 1 ei
- 0,5 deciliter slagroom
- 2 eetlepels cognac
- 1 eetlepel zout
- versgemalen peper
- 0,5 eetlepel chilipoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel oregano
- 200 gram katenspek of dunne plakjes vet spek
Meer Recepten
- Zalm/tonijn hapjes
Met komkommer, zalm en tonijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Hapjes - sabrina - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Pate met een krokant suikerlaagje
Met roompate en bruine basterd suike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - xsanne - Amusepaté met rauwe ham
Met pate, rauwe ham en sinaasappelmarmelade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk - Paté met pruimencompote en Bockbier
Met bockbier, wildpate en pruimen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Voorgerechten - toineke
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Paté pistachenootjes
- Allergieen informatie