Allergie informatie: Rosbiefrolletjesmet pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 plakjes rosbief (150-200 gram)
- 3 eetlepels groene pesto
- 125 milliliter crème fraîche
- 50 gram veldsla
- zwarte peper
- 75 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Pesto pinda/korianderpesto
Met pindas, rode peper en koriander uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jacob - Mariannes zachtgestoofde groene pesto kip
Met kip, groene pesto en tomaat uit Italie
4 porties - 2 uur
Gevogelte - meinweg - Rosbief rolletjes
Met rosbief, rucola en pesto uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harrietvw - Kleurrijke Pasta Pesto (vegetarisch)
Met fusilli, zongedroogde tomaten en groene pesto uit Italie
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - marlies84 - Tomatensoep met bosuitjes
Met tomatensoep, bosuitje en groene pesto uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Soepen - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Rosbiefrolletjesmet pesto
- Allergieen informatie