Allergie informatie: Varkensfilet met mosterdkorst en witte wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 600 gram varkensfiletrollade
- 1 eetlepel tuinkruidenbouillon
- 50 gram boter
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 rode spaanse peper
- 2 lente-uitjes
- 3 eetlepels crème fraiche
- 2 eetlepels kruidenpaneermeel
- romige witte wijnsaus uit mijn receptenboek
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Varkensfilet met mosterdkorst en witte wijnsaus
- Allergieen informatie