Allergie informatie: Varkenshaas met rode wijnsaus en aardappelrozetten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels, geschild
- 2 eieren losgeklopt (in 2 bakjes)
- 125 gram ongezouten roomboter, in blokjes
- 2 varkenshaasjes à 300 gram
- 4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) ontdooid
- 50 gram roompaté
- 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes
- 500 milliliter rode wijn, bijvoorbeeld Merlot
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 blaadje laurier
- 1 theelepel peperkorrels
- 200 milliliter runderfond (pot 380 milliliter)
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 gram magere spekblokjes
- 500 gram sperziebonen
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk