Allergie informatie: Varkenshaasje met cranberryportsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotten
- 45 gram roomboter
- 2 tenen knoflook
- 0,5 pot vleesfond
- 250 milliliter rode port
- 3 jeneverbessen
- 200 gram verse cranberry's
- 100 milliliter verse sinaasappelsap
- 3 jeneverbessen
- 1 takje tijm
- 1 eetlepel suiker
- 4 varkenshazen
- zout
- peper
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Varkenshaasje met cranberryportsaus
- Allergieen informatie