Allergie informatie: Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 plakken bladerdeeg
- 75 gram haricots verts, gehalveerd
- 4 baby-maiskolfjes, in dunne plakjes
- 2 bosuitjes gesneden
- 1 pot wildfond (0,5 liter)
- 3 eetlepels medium dry sherry
- 1 eigeel
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg
- Allergieen informatie