Allergie informatie: Zachtgegaarde filets met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rosbief (op kamertemperatuur)
- 300 gram varkensfilet (op kamertemperatuur)
- 3-4 eetlepels boter
- zout en peper
- 1 ui
- 400 gram champignons
- 200 gram cantharellen
- 1 bouillonblokje
- 200 milliliter crème fraiche
- 4 eetlepels droge vermouth
- 1,2 bosje peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Zachtgegaarde filets met champignons
- Allergieen informatie