Allergie informatie: Konijn met dragon mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 konijnenbouten
- boter
- zout en peper
- 4 eetlepel mosterd
- 2 deciliter witte wijn
- 2,5 deciliter gevogeltefond
- 2 eetlepel grof gesneden dragonblaadjes
- 4 sjalotjes, pellen en in vieren snijden
- 2 deciliter room culinair
- beurre manie (bloem met boter)
- 2 takjes verse dragon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Konijn met dragon mosterdsaus
- Allergieen informatie