Allergie informatie: Macaroni-gehaktschotel voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes rozemarijn
- 4 takjes oregano
- 1,5 kilo rundergehakt
- 3 eetlepels tomatenpuree
- 800 gram gepelde tomaten (blik)
- zout
- peper
- paprikapoeder
- suiker
- kaneelpoeder
- 600 gram lange macaroni (bijv. bucatini)
- 100 gram parmezaan (stuk)
- 6 eetlepels + extra boter
- 6 eetlepels bloem
- 500 milliliter melk
- 1 groentebouillonblokje
- nootmuskaat
- 4 eieren
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Macaroni-gehaktschotel voor buffet
- Allergieen informatie