Allergie informatie: Ovenschnitzel voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 grote uien
- een beetje boter
- 8 varkensschnitzels (à circa 150 gram)
- zout
- peper
- 500 gram half om half gehakt
- 1 grote prei
- 4 grote tomaten
- 600 gram champignonplakjes (blik)
- 1 bosje bieslook
- 0,5 bosje peterselie
- 300 gram belegen kaas (plakken)
- 1 zakje pepersaus (voor 250 milliliter water)
- 1 zakje roomsaus (voor 250 milliliter water)
- 400 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Ovenschnitzel voor buffet
- Allergieen informatie