Allergie informatie: Roomkaasterrine met zalm voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 2-3 takjes dille
- 1 bosje kervel
- 300 gram bosuitjes
- 800 gram roomkaas
- zout
- peper
- 6 plakken gerookte zalm á 30 gram
- 1 pak roggebrood (500 gram)
- 6 plakken harde kaas (bijvoorbeeld gruyere) á 50 gram
- voor garnering:
- kerstomaten
- forelkaviaar
- verdere benodigheden:
- vershoudfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Roomkaasterrine met zalm voor buffet
- Allergieen informatie