Allergie informatie: Sinterklaastaart met pepernoten en mandarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 125 gram suiker
- 1 mespunt zout
- 75 gram gezeefde bloem
- 25 gram gezeefde poedersuiker
- 25 gram gezeefde maizena
- voor de vulling:
- 250 gram zachte boter
- 200 gram gezeefde poedersuiker
- 4 eetlepels sinaasappellikeur (of sinaasappelsiroop)
- 150 gram speculaasjes of 150 gram pepernoten
- 10 losse pepernoten
- 3 eetlepels geroosterde, geschaafde amandelen
- abrikozenjam of sinaasappelmarmelade
- garnering:
- mandarijnpartjes (blik)
- pepernoten
- slagroom
- suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro