Allergie informatie: Taart van sint maken
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 5 stuks eieren
- 150 gram suiker
- 150 gram bloem
- voor de botercrème:
- 200 gram zachte boter
- 400 gram poedersuiker
- 2 eetlepels melk
- topping:
- 2 eetlepels rode jam
- 6 stuks speculaasjes
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Sinterklaas
- Taart van sint maken
- Allergieen informatie