Allergie informatie: Spiesjes van excotisch fruit voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram grote rozijnen
- 1 eetlepel sinaasappelsap
- stukje verse gemberwortel, van 2 centimeter
- 1 zoete appel
- 1 peer
- 1 banaan
- 150 gram druiven
- 2 deciliter slagroom
- 1 mespunt kardemom
- 1 snufje anijspoeder
- gekonfijte gember
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Spiesjes van excotisch fruit voor buffet
- Allergieen informatie