Allergie informatie: Steenschol met mosselen en romige zuurkool met saus van Verjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram zuurkool
- 1 deciliter witte wijn
- 1 deciliter room
- 25 gram roomboter
- peper en zout
- 1 sjalot
- 25 cc verjus
- 1 deciliter room
- mosselkookvocht
- 3 stuks steenschol
- 1 kg jumbo mosselen
- 1/2 wortel
- 1/2 prei
- 1 deciliter witte wijn
- 1/4 knolselderij
- 1/2 ui
- 3 laurierblaadjes
- bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk