Allergie informatie: Straciatella-kersencoupe
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 potten kersen op sap (à 680 milliliter)
- 1 pakjevanille puddingpoeder (om te koken, voor 500 milliliter melk)
- 75 gram + 100 gram suiker
- 500 gram mascarpone
- 500 milliliter magere kwark
- 1 zakje geconfijte sinaasappel
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram pure chocolade
- 10-12 lange vingers
- 100 milliliter sinaasappelsap
- munt ter garnering
- plastic zak
Meer Recepten
- Kersencoupe met krokante muesli
Met vanillepuddingpoeder, kersen en havervlokken uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Warm perzikendessert
Met perziken, ijs en mascarpone uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - Micha1 - Straciatella-tiramisu met sinaasappels
Met mascarpone, magere kwark en lange vingers uit Italie
6 porties - 40 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Straciatella-kersencoupe
- Allergieen informatie