Allergie informatie: Waldorfsalade met cantharellen voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 knolselderij (ca. 750 gram)
- 2 appels
- sap van 1 citroen
- 100 gram walnoten
- 1 pot cantharellen (580 gram)
- 300 milliliter volle yoghurt
- 150 milliliter slasaus
- 100 milliliter melk
- zout
- peper
- 2-3 takjes peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Waldorfsalade met cantharellen voor buffet
- Allergieen informatie