Allergie informatie: Brabantse veekoeken
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine savooiekool
- 500 gram gehakt, half om half
- 1 ui
- peper en zout
- 40 gram boter, om in te vetten
- 1 flinke ui
- scheutje azijn
Meer Recepten
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Brabantse Hazenpeper
Met haas, rookspek en donker bier uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Wild - vandenoetelaar - Brabantse hachee
Met paardenvlees of rundvlees, appels en uien uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - marij-franca - Brabantse omelet
Met eieren, aardappelen en bieslook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Eiergerechten - azuro - Brabantse witlooftaart
Met witlof, kaas en kruimeldeeg uit Belgie
4 taarten - 30 minuten
Lunchgerechten - pikenik69
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Brabantse veekoeken
- Allergieen informatie