Allergie informatie: Choucroute uit de Elzas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 75 gram boter
- 1 kg zuurkool
- 10 jeneverbessen of 1 theelepel tijm
- 1 laurierblad
- 5 peperkorrels
- 2 deciliter vleesbouillon
- 2 appels
- 2 deciliter witte wijn
- 6 dunne pakken beenham of cass. rib
- 4 speklapjes
- 4 kleine knakworstjes of 1 rookworst
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Choucroute uit de elzas
- Allergieen informatie