Allergie informatie: Oranjekoek
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de koek:
- 200 gram boter
- 350 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram witte bastersuiker
- 1 ei
- snufje zout
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels gemalen anijszaad
- geraspte schil van 2 sinasappels
- 40 gram oranjesnippers
- voor de vulling:
- 300 gram amandelspijs
- voor het glazuur:
- 200 gram witte basterdsuiker
- 2 eetlepels bessensap
- slagroom
Meer Recepten
- Oranjekoek
Met bloem, oranjebitter en eieren uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Taart en gebak - roelienspriensma - Oranjekoek
Met zelfrijzend bakmeel, amandelen en anijszaad uit Nederland
16 porties - 35 minuten
Taart en gebak - Plomojo
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Oranjekoek
- Allergieen informatie