Allergie informatie: Tete de veau
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 liter water
- 750 gram kalfspoulet
- kalfsbot
- 500 gram kalfsgehakt
- 250 gram champignons
- 4 groentenbouillon tabletten
- 3 stukjes foelie
- 1 ui
- 2 prei
- 1 wortel
- schijf knolselderij
- 1 tomaat
- 4 laurierblaadjes
- 4 kruidnagels
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 125 gram bloem
- 125 gram boter
- 3 eetlepels madeira
- 6 druppels tabasco
- 2 theelepels worcestersaus
- 1 eetlepel paprikapoeder
- peper
- zout
Meer Recepten
- Carré de veau a la Paul
Met kalfsrib, cognac en jus de veau uit Frankrijk
4 porties - 50 minuten
Vlees - lekker_koken - Voll au veau
Met kipfilet, , gehakt uit Belgie
6 porties - 1 uur en 15 minuten
Gevogelte - maritza - Tête de veau (kalfsvlees in tomatensaus)
Met kalfspoulet, champignons en tomatenpuree uit Nederland
5 porties - 50 minuten
Stoofschotels - louca
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Tete de veau
- Allergieen informatie