Allergie informatie: Zeeuwse bolussen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo bloem
- 20 gram zout
- 40 gram gist
- 150 gram roomboter (keukentemperatuur)
- 25 gram melkpoeder
- 25 gram basterdsuiker
- 570 gram volle melk (temperatuur 15 graden)
- rolsuiker
- 1 kilo r3 donkere basterdsuiker (of de donkerste basterdsuiker die je vinden en kunt vermengen met 10 gram zwarte stroop)
- 4 gram kaneel
Meer Recepten
- Mosselen uit de Languedoc
Met zeeuwse mosselen, knoflook en droge witte wijn uit Frankrijk
2 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - JACDIELIS - Zeeuwse rijsttafel
Met kapucijners, bruine bonen en speklappen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Streekgerechten - sacha - Zeeuwse babbelaars
Met suiker, azijn en roomboter uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Streekgerechten - Tity - Slavinken met gestoofde peren
Met slavinken, gestoofde peren en suikerstroop uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - sacha - Bolussen
Met bloem, basterdsuiker en gist uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Broodgerechten - leendert
- Home
- Recept
- Streekgerechten
- Zeeuwse bolussen
- Allergieen informatie