Allergie informatie: Appelcrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 200 gram honig zelfrijzend bakmeel
- 125 gram suiker
- 100 gram boter in kleine klontjes
- voor de vulling:
- 500 gram appels, geschild en in stukjes
- 80 gram suiker
- 6 gram kaneel
- 50 gram rozijnen
Meer Recepten
- Appelcrumble
Met appels, bloem en amandelschaafsel uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Appelcrumble
Met goudreinetten, bloem en boter uit Duitsland
1 portie - 25 minuten
Taart en gebak - krisje111 - Appelcrumble
Met appels, bloem en boter uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Appelcrumble
Met appels, boter en bloem uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - vogelvos - Blauwe bessen - appelcrumble
Met blauwe bessen, appel en zelfrijzend bakmeel uit Nederland
8 porties - 35 minuten
Taart en gebak - beamantel
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appelcrumble
- Allergieen informatie