Allergie informatie: Appelkwarktaart met kruimellaag
Terug naar het receptIngrediënten
- Ingrediënten voor de bodem:
- 250 gram bloem
- 150 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 100 gram hazelnoten (gemalen)
- snuf zout
- 175 gram koude boter, in blokjes
- 1 eetlepel paneermeel
- Voor de vulling:
- 500 gram appels bijv. Jonagold
- 3 eetlepels citroensap
- 5 eieren
- 225 gram suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 750 gram magere (vanille) kwark
- 250 gram mascarpone
- 30 gram griesmeel
- 20 gram bloem
- handje grof gehakte hazelnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appelkwarktaart met kruimellaag
- Allergieen informatie