Allergie informatie: Appeltaart Wilhelmina-Tonia
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- bloem 200 gram
- 40 gram zelfrijzend bakmeel
- 180 gram boter of margarine
- 120 gram witte basterdsuiker
- vanillesuiker, zakje à 8 gram
- snufje zout
- 0,5 ei, losgeklopt
- vulling:
- 4 grote appels (bij voorkeur goudreinetten)
- 75 gram krenten
- 75 gram rozijnen
- 30 gram witte basterdsuiker
- vanillesuiker, zakje à 8 gram
- snufje kaneel
- scheutje bruine rum
- 7 gram maizena
- ei, om te bestrijken
Meer Recepten
- Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten
Met appels, zelfrijzend bakmeel en eieren uit Nederland
20 taarten - 2 uur
Taart en gebak - martha - Appeltaart met havermout en rozijnen
Met zelfrijzend bakmeel, havermout en goudreinetten uit Nederland
12 taarten - 1 uur en 15 minuten
Taart en gebak - pietepoet - Appeltaart
Met appeltaart mix, appels en suiker uit Nederland
8 taarten - 1 uur en 10 minuten
Taart en gebak - annemieke_ - Chocolade staafjes met munt en sinaasappel
Met chocolade, pepermunt en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Snacks - vanveerle - Omgekeerde appeltaart
Met appelen, roomijs en bladerdeeg uit Frankrijk
6 taarten - 1 uur en 5 minuten
Nagerechten - sepopa
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appeltaart wilhelmina-tonia
- Allergieen informatie