Allergie informatie: Baklava
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram filodeeg
- 150 gram amandelen
- 200 gram walnoten
- 100 gram pistache
- 1 eetlepel gemalen kaneel
- 250 gram boter
- water
- Voor de stroop:
- 3 deciliter honing
- 1 deciliter citroensap
- 2 deciliter sinaasappelsap
- 0,5 deciliter water
Meer Recepten
- Fruitsuiker baklava
Met filodeeg voor baklava, appelen en jam uit Nederland
10 porties - 1 uur en 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - wendy51 - Baklava (notengebak)
Met filodeeg, walnoten en honing uit Griekenland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - christina57 - Baklava
Met bladerdeeg, walnoten en honing uit Turkije
4 porties - 1 uur
Hoofdgerechten - girl5555 - Baklava
Met filodeeg, walnoten en honing uit Turkije
4 porties - 7 uur
Hapjes - michyskitchen - Aardappel pitta
Met aardappel, uien en gehakt uit Bosnie Herzegowina
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - liesbethz
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Baklava
- Allergieen informatie