Allergie informatie: Bladerdeeggebak met kersenjam
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 plakjes bladerdeeg (uit diepvries)
- 1 eidooier
- ca. 20 gram hagelsuiker (bijvoorbeeld Soezie in natuurwinkel)
- ca. 259 gram kersenjam
- 300 milliliter slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1-2 eetlepels amaretto of rum
- 1 zakje slagroomversteviger
- spuitzak
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bladerdeeggebak met kersenjam
- Allergieen informatie