Allergie informatie: Bosbessen-kwarkgebakjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kwark
- 4 eetlepels melk
- 4 eetlepels olie
- 1 eidooier
- 1 ei
- 100 gram suiker
- zout
- 200 gram + een beetje bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 100 milliliter zure room
- 1 eetlepel custard
- 100 milliliter zure room
- 150 gram bosbessen (vers of diepvries)
- poedersuiker om te bestuiven
- 150 milliliter magere yoghurt
- eventueel melisse om te versieren
- bakpapier
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Bowl
Met dubbelfris en vers frui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - mira - Bosbessensiroop
Met verse bosbessen, kristalsuiker en citroen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Bowl
Met kersen, madarijntjes en ananas uit Nederland
4 porties - 5 uur en 20 minuten
Dranken - harwoon - Warme amandelquinoa met frambozen en/of bosbessen
Met amandelmelk, quinoa en bosbessen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ontbijtgerechten - Lotuz
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bosbessen-kwarkgebakjes
- Allergieen informatie