Allergie informatie: Bretonse pruimen of rozijnen koek
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram meel
- 1 liter melk
- 4 eieren
- 250 gram suiker
- een snufje zout
- 1 theelepel (olijf)olie
- gedroogde pruimen of rozijnen
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bretonse pruimen of rozijnen koek
- Allergieen informatie