Allergie informatie: Cheesecake met frambozen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pakjes mon chou
- 200 gram biscuitjes (bastogne)
- 75 gram roomboter
- 200 gram Griekse yoghurt (0% vet)
- 75 gram witte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 zakjes klopfix
- 3 deciliter slagroom
- 150 gram frambozen voor topping (of het dubbele als je ook frambozen door de mix wilt)
- 1 eetlepel poedersuiker (topping)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cheesecake met frambozen
- Allergieen informatie