Allergie informatie: Choco-kaastaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram chocoladekoekjes
- 90 gram boter
- 2 theelepels gelatine
- 1 eetlepel water
- 500 gram ricotta
- 100 gram poedersuiker
- 2 theelepels vanille-essence
- 60 gram pure chocolade
Meer Recepten
- Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Vanilleijs met hagelslagsaus
Met hagelslag, vanilleijs en suiker uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - w10v - Totsti a la milan
Met boterham, chocoladepasta en banaan uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - suusarendsen - Choco lolly
Met chocoladereep uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Tussendoortjes - veraterhaar
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Choco-kaastaart
- Allergieen informatie