Allergie informatie: Choco-rumcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram pure chocolade
- 30 gram boter
- 450 gram cake
- 35 gram cacaopoeder
- 40 gram rozijnen
- 60 milliliter frambozenjam
- 2 eetlepels rum
- 2 eetlepels water
Meer Recepten
- Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Vanilleijs met hagelslagsaus
Met hagelslag, vanilleijs en suiker uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - w10v - Totsti a la milan
Met boterham, chocoladepasta en banaan uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - suusarendsen - Choco lolly
Met chocoladereep uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Tussendoortjes - veraterhaar
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Choco-rumcake
- Allergieen informatie